Lesor MVP prvog kola ABA lige

Matijas Lesor izabran je za najkorisnijeg igrača prvog kola regioanalne košarkaške lige.

Izvor: PT

Utorak, 03.10.2017.

11:37

Lesor MVP prvog kola ABA lige
Starsport

Zvezdin Francuz odigrao je fantastičnu partiju pošto je u pobedi nad Mornarom postigao 22 poena, uz četiri skoka, dve asistencije, blokade i ukradene lopte.

Ovakav učinak doneo mu je 30 indeksnih poena, a zanimljivo to nije bio i najveći, pošto je Luka Žorić u porazu Cibone imao indeks korisnosti od 34.

MZT je pobedio Partizan, a Damjan Stojanovski je postigao 25 poena, uz pet skokova i četiri asistencije za takođe 30 IP. Međutim, on je proveo više vremena od Lesora na parketu, pa zato nije izabran za MVP.

Zvezda je pobedila Mornar sa 88:77, a Lesor je bio šutirao perfektno iz igre (8/8), dok je sa linije za slobodna bacanja imao šesto od sedam.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: