Lav centar, Klivlend ide sa ultra niskom petorkom

Trener Klivlenda Kavalirsa Tajron Lu navodno će igrati sa Kevinom Lavom kao klasičnim centrom, dok će Tristan Tompson ulazi sa klupe.

Izvor: PT

Utorak, 03.10.2017.

10:15

Lav centar, Klivlend ide sa ultra niskom petorkom
Getty Images

Startna petorka Kavsa bi trebalo da izgleda ovako – Derik Rouz, Dvejn Vejd, Lebron Džejms, Džae Krauder, Kevin Lav.

Ajzeja Tomas je povređen i na teren se neće vratit pre januara, tako da će startni plej biti nekadašnji MVP lige.

Klivlend će imati "brutalnu" klupu pošto će sa nje ulaziti, Džej Ar Smit, Tristan Tompson, Džef Grin, Ričard Džeferson, Kajl Korver, Čening Fraj, Iman Šampert, Ante Žižić.

U nekim situacijam minute na terenu bi trebalo da dobiju i Kajl Felder, Hose Kalderon, Džedi Osman i Valter Tavares.

"Biću najbolji šesti igrač u sezoni. U redu sam skroz. Rekao sam Tajronu Luu da razmume i da ne bi trebalo da brine. Na prvom mestu ja sam timski igrač. Razumem da se na kraju dana gledaju samo pobede, tako da mi je to najvažnije", rekao je za ESPN Tristan Tompson.

Prema izvorima u SAD Klivlend će verovatno napraviti još neke poteze jer su prenatrpani na bekovskim pozicijama, a i imaju Bruklinov pik sa NBA drafta 2018. godine.

Ranije u toku leta Iman Šampert je izjavio kako bi voleo da bude trejdovan, tako da ćemo vrlo verovatno videti njegov, ali možda i još nečiji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: