NFL: Sejntsi ubedljivi, dva TD Brisa na Vembliju

Nju Orlenas Sejntsi ubedljivo su savladali Majami Dolfinse 20:0, u prvom nedeljenom meču četvrtog vikenda NFL sezone.

Izvor: AK

Nedelja, 01.10.2017.

18:30

NFL: Sejntsi ubedljivi, dva TD Brisa na Vembliju
Foto: Getty images

"Sveci" su sve vreme kontrolisali ritam meča na londonskom Vembliju, a rivla su "slomili" sa dva tačdaun pasa Drua Brisa.

Poveli su fild-golom Vila Luca sa 43 jarde u finišu prvog poluvremena, da bi sredinom trećeg perioda Bris pronašao Majkla Tomasa za prvi TD od tri jarde.

Na otvaranju poslednjeg kvartala Luc pogađa FG i sa 45jrd, a Bris četiri minuta pre kraja stavlja tačku pasom za Alvina Kamara od 12 jardi.

Bris je meč završio sa 268 jardi uz dva pomenuta TD, dok Tomas osvojio 89, a Kamara 71 jard hvatanjima. Najbolje je trčao Mark Ingram, osvojio je 37, dok je Kamara po zemlji skupio još 25.

S druge strane, Džej Katler je imao tek 138 jardi i intersepšn, Džej Adžaji je istrčao 46, a Davante Parker skupio 48 jardi hvatanjima.

Sejntsi su zabeležili drugu uzastopnu pobedu posle dva startna poraza, doksu Dolfinsi poraženi drugi put u nizu posle pobede na premijeri.

NFL, četvrti vikend:
Dolfins – Sejnts 0:20

Kasnije:
Falkons – Bils
Rejvens – Stilers
Brauns – Bengals
Kaubojs – Rems
Teksans – Tajtens
Vajkings – Lajons
Petriots – Panters
Džets – Džeguars
Kardinals – 49ers
Čardžers – Igls
Bakanirs – Džajants
Bronkos – Rajders
Sihoks – Kolts

Ponedeljak/utorak:
Čifs – Redskins

Četvrtak/petak:
Pekers – Bers 35:14

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: