Zvezda u trileru do III kola kvalifikacija za LŠ

Vaterpolisti Crvene zvezde izborili su plasman u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona.

Izvor: AK

Nedelja, 01.10.2017.

16:29

Zvezda u trileru do III kola kvalifikacija za LŠ

Nakon startnog poraza od Oradee 6:3, crveno-beli su u subotu nadigrali Sintez 10:8, a onda u nedelju u dramatičnoj završnici savladali i Vuljagmeni 6:5.

Zvezda je posle tri kola bila izjednačena sa Sintezom po broju bodova, ali je pobedom u međusobnom duelu izborila prvu poziciju i lakšeg rivala u trećoj fazi.

Potencijalni protivnici u na poslednjem stepeniku borbe za učešće u elitnom takmičenju su Jadran iz Herceg Novog, španski Sabadelj i mađarski OSC.

Kao prvoplasirani u treće kolo kvalifikacija plasirali su se još Spartak iz Volgograda, Marsej i Breša. Mečevi trećeg kola su na programu 14. i 18. oktobra.

Šampion Srbije Partizan je već u grupnoj fazi LŠ, žreb mu je doneo Grupi A u kojoj su Dinamo Moskva, Jug Dubrovnik, Barseloneta, Hanover i Olimpijakos, a pridružiće im se i dva tima iz kvalifikacija.

U Grupi A su Steaua, Nica, Alfen, Pro Reko, Špandau Berlin i Solnok, koji takođe čekaju dva kvalifikanta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: