"Ne smeta mi što sam izmena Matiću, on je majstor"

Vezista Mančester Junajteda Ander Erera kaže da mu ne smeta što je izgubio poziciju u korist Nemanje Matića zbog Matićevog kvaliteta u toj ulozi.

Izvor: MLJ

Nedelja, 01.10.2017.

12:57

Getty images

On je prošle godine bio jedan od boljih poedinaca u crvenom delu Mančestera, ali nema toliko minuta od kada je Žoze Murinjo doveo Srbina.

Ipak, Španac veruje da će za njega biti dobro to što ima igrača od koga može da uči i sa kojim da se takmiči u istom timu.

"Biće mnogo utakmica ove sezone. U nekim ćemo igrati sa dvojicom, nekada sa trojicom, imamo mnogo rešenja. Matić je majstor, on je jedan od najboljih na toj poziciji i mislim da će nam mnogo pomoći. Sa Kerikom i Matićem imam dva mentora od kojih mogu da učim", rekao je Erera, prenosi Metro.

Svestan je i da može da igra ispred srpskog igrača i da mu Matić u pojedinim situacijama nije konkurencija.

"Znam da mogu da igram malo ispred njih dvojice kada igramo sa trojicom, ali ću biti tu za sve što menadžer traži od mene. Nekad kao broj 6, nekada kao broj 8, a nekada i kao 'desetka'", kaže Erera.

Matića i Romelua Lukakua ostrvski mediji uglavnom vide kao razlog odlično starta Premijer lige za Mančester Junajted, dok navijači Čelsija upravi kluba tu trgovinu sa "Crvenim đavolima" od letos neće skorije moće da oproste.

Čelsi je trenutno četvrti sa šest bodova zaostatka u odnosu na Siti i Junajted koji imaju po 19, a deli ih samo jedan pogodak jer je Junajted dao gol manje od Sitija, 21:2 naspram 22:2 koliko imaju "Građani.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: