Bunjevčević: Futsal samo najava novih dobrih vesti

Sportski direktor Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Goran Bunjevčević čestitao je selektoru i igračima futsal reprezentacija na plasmanu na EURO 2018.

Izvor: B92

Sreda, 27.09.2017.

09:05

Bunjevčević: Futsal samo najava novih dobrih vesti
Foto: FSS

Srbija je igrala nerešeno 4:4 sa Češkom i posle pobede u prvoj utakmici sa 4:3 prošla na kontinentalni šampionat.

"Ostvarili su veliki uspeh. Srbija se nalazi među najboljim futsal selekcijama u Evropi, a ovaj rezultat biće, nadam se, samo najava još dobrih vesti naših reprezentativnih selekcija", kazao je Bunjevčević.

Selektor reprezentacije u futsalu Goran Ivančić rekao je da je plasman na Evropsko prvenstvo veliki uspeh.

"Mogli sve da rešimo na vreme, ali posle nekih grešaka bili smo svedoci neizvesne završnice. Imali smo u Češkoj 4:1 i sebi malo zakomplikovali stvari, ali na kraju ipak pobedili, sada opet 3:1 i priliku da na pravi način privedemo meč kraju, ali... Neke greške ne bi smele da se dešavaju. Čestitam momcima na uspehu, sada se okrećemo Sloveniji", rekao je Ivančić posle utakmice u Nišu.

Bojan Pavićević, koji je u FSS-u zadužen za futsal, ali i nekadašnji kapiten reprezentacije, pridružio se čestitkama.

"Igrali smo možda i najlošiju utakmicu u poslednje vreme, a opet ne pamtim da su Česi odigrali bolju. Morali smo bolje, ali ima vremena za analizu, sada je samo važno da smo ostvarili cilj, plasirali se tamo gde nam je i mesto. Ako želimo više, onda moramo i bolje nego što smo to pokazali u Nišu", rekao je Pavićević.

On je zahvalio i "divnoj publici" u hali Čair, koja je, po njegovim rečima, pomogla da se svi zajedno raduju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: