"Propalica" Tramp – Lebron pokrenuo pravu lavinu

Lebron Džejms, jedan od najboljih košarkaša današnjice, pokrenuo je lavinu na društvenim mrežama kada je napao predsednika Sjedinjenih Država Donalda Trampa.

Izvor: B92

Ponedeljak, 25.09.2017.

14:00

Photo by Ezra Shaw/Getty Images

Džejms stao je u odbranu Stefa Karija i Golden Stejt Voriorsa u "okršaju" sa predsednikom SAD, koji je saopštio da je povukao pozivnicu šampionskom timu jer "Kari okleva sa odgovorom".

"Propalice, Kari je već rekao da neće doći! Zbog toga ni ne postoji pozivnica. Odlazak u Belu kuću je bila čast dok se ti nisi pojavio", žestoko je odgovorio Džejms na "Tviteru".

Upravo je taj njegov tvit naišao na veliko odobravanje virtuelne zajednice i postao najpraćenija objava jednog sportiste od nastanka ove društvene mreže – u ovom trenutku ima oko 48.000 komentara, skoro 650.000 "ritvitova" i maltene million i po lajkova!

Zvezda Klivlenda pokrenula je pravu lavinu, a potom je u kratkom video klipu objasnio da "Tramp koristi sport kako bi zavadio Amerikance".

Protiv predsednika SAD okrenule su se i NFL igrači koji masovno odbijaju da stoje prilikom intoniranja himni.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

125 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: