Šapić ponovo u bazenu, ne brane mu ni dva golmana

Najbolji napadač u istoriji vaterpola Aleksandar Šapić odlučio je da ponovo uskoči u bazen.

Izvor: MLJ

Nedelja, 24.09.2017.

12:15

Šapić ponovo u bazenu, ne brane mu ni dva golmana
StarSport

On je u Italiji igrao revijalni meč za tim zvezda u kome je bio njegov naslednik sa desetkom na kapici Filip Filipović, ali i Sandro Sukno, Dušan Mandić, Mlađan Janović, Stefano Tempest, Aleksandar Ivović i drugi.

Tim zvezda je vodio Vladimir Vujasinović, a igrali su protiv selekcije Italije koju je vodio Sandro Kampanja.

Šapić je u jednom trenutku stao da šutira peterac i na gol su umesto jednog, stala dva golmana. Nije bilo dovoljno za nekadašnjeg "bombardera", pa je Šapić je podsetio na vreme u kom je bio noćna mora za golmane širom sveta. Završeno je nerešenim rezultatom 13:13.

Utakmica je igrana u okviru kampanje "Vaterpolo pored mora". Kampanja postoji šest godina unazad, pokrenuo je Australijanac Tomas Valan zbog promocije vaterpola, a u Portofinu je prvi put akcija proširena međunarodno.

Podržao ju je klub Pro Reko, a osim utakmice tima zvezda i Italije, italijanska ženska reprezentacija je igrala protiv Francuske.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: