Partizan pregovara s Milerom, čeka se potpis

Košarkaški klub Partizan je najbliži dovođenju američkog plejmejkera Patrika Milera, potvrđeno je za B92.net.

Izvor: MLJ

Utorak, 19.09.2017.

19:59

Partizan pregovara s Milerom, čeka se potpis
Getty Images

Dejan Kijanović, poslovni direktor kluba kaže da Miler još uvek nije potpisao ugovor, ali da je jedna od želja Partizana.

"Mi ne volimo da špekulišemo, pregovaramo sa nekoliko igrača, jedan od njih je i Patrik Miler i realno smo najbliže dogovoru sa njim. A s obzirom na iskustva od ovog leta i jeseni, tek kad potpišemo i kad nam se vrati sve to potpisano možemo da kažemo da je sve gotovo", kaže za B92.net Kijanović.

Domaći portali su preneli informaciju da je samo pitanje trenutka kada će američki plej potpisati i zaigrati u crno-belom dresu, ali u Partizanu su obazrivi.

"Ne, on nije potpisao za Partizan još uvek zvanično, ali je jedan od igrača sa kojima se pregovara i najdalje se odmaklo", dodaje on, ali nije otkrivao imena ostalih igrača sa kojima je klub u pregovorima.

"Ne znam ni odakle je i ovo izašlo, voleo bih da nije, imamo loša iskustva. Već smo imali nekoliko igrača koji su bili u istom statusu kao i on pa nisu završili u Partizanu iako su bili želja Partizana. Pričalo se da su i Novica i Ćakarević kod nas pa nismo objavili dok nisu zaista potpisali. Uopšte to nije lako niti su oni bili sigurno kod nas", kaže Kijanović.

Miler je najskorije igrao za Leones iz Santo Dominga u Dominikanskoj Republici. Igrao je i u razvojnoj ligi NBA, a studirao je na univerzitetu Tenesi Stejt. Ima 25 godina i iza sebe i evropskog iskustva u Bešiktašu i Ješilgirešunu.

Partizan bi trebalo da ima formiran roster do povratka ekipe iz Bara sa Superkupa. Do sada su došli Tom Vilson, Marko Pecarski, Najdžel Vilijams-Gos, Aleksandar Aranitović, Andreja Stevanović, Obrad Tomić, Strahinja Gavrilović, najnovije pojačanje je povratnik Marko Čakarević, a Novica Veličković je produžio ugovor. Tokom leta je između ostalih angažovan i Džejmi Skin koji potom nije prošao lekarske preglede pa od saradnje nije bilo ništa.

Čeka se i priključivanje trenera Miroslava Nikolića koji je do sada bio sa reprezentacijom Srbije na Evropskom prvenstvu u Istanbulu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

73 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

23 h

Podeli: