Jermakovič: Znamo kakav tim i navijači nas čekaju

Trener fudbalera BATE Borisova Aleksandr Jermakovič rekao je da njegova ekipa zna da je Crvena zvezda kvalitetan tim, ali da je u Beograd došla po bodove.

Izvor: B92

Četvrtak, 14.09.2017.

09:37

Jermakovič: Znamo kakav tim i navijači nas čekaju
Getty Images

"Kod nas vlada dobro raspoloženje, radujemo se što smo ušli u Ligu evrope, za nas je to praznik. Bez obzira s kim igramo, mi uvek idemo da uzmemo bodove. Znamo gde smo došli, kakvi su navijači i šta nas očekuje, ali mi smo došli po bodove", rekao je Jermakovič novinarima u Beogradu.

Fudbaleri BATE Borisova igraju sutra protiv Crvene zvezde utakmicu prvog kola Grupe H Lige Evropa.

"Zvezda ove sezone igra vrlo stabilno i ne ide ispod određenog nivoa. Imaju kvalitetne individualce, ali i kvalitetan tim. Agresivno igraju kako u napadu tako i u odbrani, a posebno agresivno igraju kod kuće. Što se tiče negativnih aspekata njihove igre tiče, mi ih znamo ali videćemo sutra da li ćemo to iskoristiti", rekao je Jermakovič.

Upitan koji igrač Zvezde će biti najveća pretnja njegovom timu, Jermakovič je odgovorio da, "Svaka linija ima svog lidera, veoma su dobri Donald, Kanga i Boaći".

U Grupi H su još Arsenal i Keln, a Jermakovič se složio sa konstatacijom novinara da je premijerligaš favorit, a da su preostala tri tima ravnopravna. I fudbaler BATE Borisova Nemanja Milunović rekao je da je njegova ekipa u Beograd došla po bodove.

"Prijatno je biti ovde. Tim Crvene zvezde naravno da poznajem, ali mi smo došli po bodove, videćemo šta će biti... Saigrači su upoznati su sa atmosferom. Igrali smo ovde i protiv Partizana, znaju da su navijači Zvezde još vatreniji i veći je stadion, ali to nam ne stvara veliki pritisak", rekao je Milunović.

Utakmica između Zvezde i BATE Borisova igra se od 21.05 na stadionu "Rajko Mitić".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

21 h

Podeli: