Makedonac pretnja Realu - on izuva golmane!

Španski sportski list AS uporedio je Enisa bardija, fudbalskog reprezentativca Makedonije, sa Dejvidom Bekamom.

Izvor: B92

Subota, 09.09.2017.

12:58

Makedonac pretnja Realu - on izuva golmane!
Prinscreen/Youtube

Tekst pod naslovom "Enis Bardi, novi Bekam, igra za Levante" objavljen je u okviru najave meča trećeg kola španske Primere između Real Madrida i Levantea (subota, 13 sati).

Španski list navodi da Levante ove godine rapolaže tajnim oružjem, fudbalerom sa snajperom sa milimetarskki preciznim udarcem, koji podjednako dobro igra sa obe noge i odlično kontroliše loptu.

U predstavljanju Bardija se navodi da se radi o fantastičnom igraču koji dolazi iz Makedonije i koji je u tim iz Valesnije došao iz mađarskog Ujpešta.

“Nakon njegovog dolaska u Levante klub sada ima mnogo veće ambicije. Bardi je već u predsezoni pokazao veštine. Ume da izbaci golmane iz kopački. Ima svoj spostveni stil, a lopta je u njegovim nogama neverovatno poslušna”, piše AS, navodeći da je do sada za svoj novi tim dao četiri gola.

List ističe da Bardi ima "viziju I da je već novi Dejvid Bekam iz Levante, ako i da očekuje da svojim igrama osvoji celu La Ligu".

"Sa 22 godine Bardi je nebrušen dijamant", piše španski sportski list AS.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: