Lalović i Simić slavili na šestom Mastersu GCB

Goran Lalović i Dejan Simić ostvarili su pobede na šestom Tour Guide Masters turniru Golf kluba Beograd, koji je održan na terenima na Adi Ciganliji.

Izvor: B92

Utorak, 05.09.2017.

09:18

Lalović i Simić slavili na šestom Mastersu GCB
Foto: SEM

Ukupno 45 golfera borilo se za nagrade, uz trojicu igrača koji su igrali van konkurencije.

Lalović je bio pobednik u A kategoriji u bruto računanju sa 31 poenom, dok je Simić imao najbolji rezultat u neto računanju sa 39 poena.

U A kategoriji Branislav Žegarac i Miloš Krdžić su imali po 38, a poen manje Nebojša Lazić i Damir Baralić. U B kategoriji slavili su Ivica Suturović sa 19 bruto poena, odnosno Svetlana Ranđić sa 38 neto poena. Ljubica Tomašević je ostvarila 37 poena, a Božidar Antonović 35. Aleksandra Špadijer Gostović je slavila u C kategoriji sa 17 bruto poena. Pero Šaranović je imao 38 neto poena, koliko i Petar Jovanović.

Pojedinačne nagrade dobili su Lara Todorović i Nenad Branković koji su izveli najduže udarce, dok je Erik Graser imao udarac iz prve najbliži rupi.

Posle šest ovosezonskih Mastersa vođstvo su zadržali Erik Graser u A kategoriji, Svetlana Ranđić u B, odnosno Pero Šaranović u C kategoriji. Do kraja sezone odigraće se još finalni Masters koji je na programu 8. oktobra, a ovog vikenda je na programu Nacionalno i otvoreno mid-amater i seniorsko prvenstvo Srbije u golfu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: