Skandal u NS: Pesnice, uvrede, kordon policije

Šta se to dešava sa Vojvodinom? Ne može da prođe nedelja, a da iz Novog Sada ne stigne neka loša vest.

Izvor: B92

Nedelja, 27.08.2017.

11:20

Skandal u NS: Pesnice, uvrede, kordon policije
Foto: Printscreen/Youtube/Sportnetwork

Navijači im biju igrače po svlačionicama, kritikuju sve i svakoga, a sada se i uprava obračunava sa sopstvenim navijačima.

Vojvodina je, neime, juče pretrpela jedan od težih poraza u istoriji, izgubila je na domaćem terenu od Spartaka iz Subotice sa 5:0, a posle trećeg gola gostiju sa tribina se čulo: „Uprava, napolje!“. Na meti su bili Dragoslav Vuković, predsednik Nadzornog odbora Vojvodine, i Dušan Mijić, predsednik kluba.

U jednom trenutku došlo je i do fizičkog obračuna, razmenjeno je par udaraca, a onda je kordon policije bio prinuđen da zaustavi nekolicinu navijača koji su želeli da dođu do svečane lože u kojoj su sedeli Vuković i Mijić. Naravno, ni oni nisu mirno sedeli već su žestoko uzvratili uvredama.

„Posle ovog sramnog poraza naše ekipe, pravo je gledalaca da izraze svoje nezadovoljstvo“, rekao je Dušan Mijić a preneo novosadski „Dnevnik“. „Kupili su ulaznice i time stekli mogućnost da negoduju. Međutim, ne shvatam pojedince koji su se zaletali ka loži i pitam se šta bi bilo da ne postoji ona ograda koja taj deo gledališta deli od onog gde su smešteni ostali gledaoci i navijači. Porazi se u sportu dešavaju, ali ovo nije bio način za civilizovanu komunikaciju. Činimo sve da klub izvučemo iz raspada i zato ne prihvatam način na koji su pojedinci reagovali“.

Snimak incidenta možete pogledati od 2:04.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

173 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: