Zvezda na dva kanala, šampion bez prenosa

Crvena zvezda i Partizan, dva najveća srpska kluba, u četvrtak igraju odlučujuće utakmice plej-ofa za plasman u Ligu Evrope.

Izvor: B92

Sreda, 23.08.2017.

13:00

Zvezda na dva kanala, šampion bez prenosa
Starsportphoto

Partizan od 20 časova gostuje Videotonu u Mađarskoj, dok Zvezda sat kasnije počinje meč protiv Krasnodara na stadionu 'Rajko Mitić'.

Iako obe ekipe imaju aktivan rezultat pred revanše, medijske kuće koje imaju prava na prenos utakmica u najmanju ruku nisu napravile jednak raspored.

Radio televizija Srbije (RTS) prenosiće duel sa našeg stadiona na svom prvom kanalu, baš kao i Arena sport (treći) kanal, dok utakmicu Videoton – Partizan nećemo moći da gledamo u direktnom prenosu.

U vreme kada prošlosezonski šampion bude igrao svoj meč, RTS 2 i Arena Sport 1 će prenositi odbojkašku utakmicu između reprezentacija Poljske i Srbije na Evropskom prvanstvu. Taj meč počinje sutra u 20:30h.

Za sada nema informacija o promenama, pa po programskoj šemi koja je aktuelna, trpeće navijači 'crno-belih'.

U međuvremenu, sa javnog servisa se oglasila Olivera Kovačević, koja je na "Tviteru" podsetila na zgusnut raspored utakmica sutra uveče, pitajući kritičare kako da se sve smesti na dva kanala RTS.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

517 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

14 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: