Monteiro razbio Dolgopolova, meč pod istragom

Jedinica za integritet tenisa (TIU) saopštila je da istražuje meč Ukrajinca Aleksandra Dolgopolova i Brazilca Tijaga Monteira.

Izvor: MLJ

Ponedeljak, 21.08.2017.

18:58

Monteiro razbio Dolgopolova, meč pod istragom

Meč je odigran u prvom kolu turnira u američkom Vinston-Salemu, preneli su britanski mediji.

Kako se navodi, istraga je pokrenuta nakon što je nekoliko kladionica obustavilo uplatu zbog sumnjivog klađenja na taj meč.

Monteiro, 114. teniser sveta, u nedelju je za samo 55 minuta pobedio Dolgopolova, 68. na rang listi sa 6:3, 6:3, u meču u kome Ukrajinac nije imao nijednu brejk loptu.

Nekoliko sati pre početka meča uplaćene su velike sume na Monteira, što je drastično uticalo na promenu kvota. Nekoliko kladionica je zbog toga obustavilo uplate na meč.

TIU je prošlog oktobra saopštila da istražuje da li je jedan meč na Vimbldonu prošle godine bio namešten, a istraživala je i navode o sumnjivom klađenju na jedan meč na US Openu iste godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

14 h

Podeli: