"Liverpul je užasan, šta oni rade na treningu?"

Legenda Liverpula Džejmi Karager oštro je kritikovao igru bivšeg kluba koji nije uspeo da savlada ekipu Votforda na startu Premijer lige.

Izvor: SM

Subota, 12.08.2017.

18:43

Getty images

Nova sezona je počela, ali su ’Redsi’ nastavili po starom. Ekipa Jirgena Klopa odigrala je nerešen meč (3:3) na startu nove sezone protiv Votforda u gostima.

Iako su do 94. minuta vodili sa 3:2 jedan kiks i loša odbrana ih je koštala pobede.

"Liverpul je katastrofalan, a prvom delu su ličili na najgoru ekipu iz prošle sezone. Šta oni rade na treningu? Šta su radili u pripremnom periodu? Govori se o dolasku Virdžila Van Dajka, ali ne može jedan igrač sve da promeni, već trener i ekipa na terenu”, rekao je bivši igrač Redsa,a sada stručni komentator Skaj sporta.

Za razliku od njega Jirgen Klop smatra da njegova ekipa nije imala sreće.

"Nismo imali sreće na kraju. Izjednačujući pogodak je postignut iz ofsajda. Očigledno je jer je pomoćni sudija bio uz liniju. Morao je to da vidi. Nisam bio zadovoljan prvim poluvremenom, dok je drugo bilo mnogo bolje. Nismo uspeli da savladamo protivnika ali smo bili mnogo bolji i morali smo da pobedimo, smo pobediti”, zaključio je Nemac.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: