Maruane, pa šta ti bi? (FOTO)

Real Madrid je u utorak bio bolji od Mančester Junajteda u Skoplju, a ono što će mimo utakmice ostati za smeh je jedna neverovatna grimasa Maruana Felainija.

Izvor: MLJ

Sreda, 09.08.2017.

07:57

Maruane, pa šta ti bi? (FOTO)
Getty images

"Kraljevići" su u utorak uveče uspeli da osvoje novi Superkup Evrope pobedom nad "Crvenim đavolima" na stadionu Filip II sa 2:1.

Napadač Mančester Junajteda je u jednom trenutku posle udarca lopte glavom napravio grimasu koju je u deliću sekunde "upecao" fotograf Boris Grdanoski. Kada se fotografija proširila društvenim mrežama, svi su počeli da se smeju igraču Mančestera.

Čak i sam Felaini, koji se na Tviteru našalio na svoj račun "Hvala svima koji su ovo postovali i poslali mi". Inače, Felainija su tokom meča protiv Real Madrida pojedini navijači videli i kao Ramba, a o čemu je tačno reč, pogledajte ispod.

Real je u UEFA Superkupu. slavio golovima Kazemira i Iska, a Junajted je poraz uspeo da ublaži golom Romelua Lukakua.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: