Rajt o Matiću: Čelsi pomogao MU, potreban Arsenalu

Bivši napadač Arsenala Jan Rajt nova je u nizu legendi engleskog fudbala koje su kritikovale Čelsi zbog prodaje Nemanje Matića Mančester Junajtedu.

Izvor: AK

Utorak, 08.08.2017.

08:43

Rajt o Matiću: Čelsi pomogao MU, potreban Arsenalu
Foto: Getty images

"Plavci" su poslali srpskog reprezentativca u redove jednog od glavnih konkurenata za titulu za 45 miliona evra.

"Čelsi je prodajom Matića dao Junajtedu poslednji deo slagalice. Čelsi je sada u gorojoj poziciji nego prošle godine. Doveli su Bakajoka da ga zameni, ali će on morati da se ubije od trčanja jer klub želi da odbrani Premijer ligu i prođe što dalje u Ligi šampiona. Rešili su se iskusnog igrača od koga znaš tačno šta ćeš da dobiješ", rekao je Rajt.

Matić bi za Junajted mogao da debituje u utorak uveče u Skoplju. "Crveni đavoli" igraju sa Real Madridom meč UEFA Superkupa od 20:45.

"Zar nisu mogli da ga uvere da ostane u Londonu? Živeo je u Londonu, skrasio se, mogli su ga dovesti u Arsenal jer je upravo on potreban Arsenalu", žali Rajt što njegov bivši klub nije doveo srpskog vezistu.

Rajt smatra i da će Antonio Konte teško nadoknaditi golove koje je timu donosio Dijego Kosta. Španac brazilskog porekla je "tehnološki višak" na Stamford Bridžu, a kao zamena stigao je njegov "zemljak" Alvaro Morata.

"Kosta je donosio 20 golova i to neko mora da nadoknadi. Ne kažem da Morata to ne može, ali kada pogledate Čelsi kao celinu, ima dobar tima, ali mu nedostaje širina", kaže Rajt.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: