Konte: Matić? Pitajte upravu zašto je prodat

Menadžer Čelsija Antonio Konte nije srećan zbog prelaska Nemanje Matića u Mančester Junajted.

Izvor: AK

Nedelja, 06.08.2017.

09:38

Konte: Matić? Pitajte upravu zašto je prodat
Foto: Getty images

Srbin je bio jedan od najstandarnijih igrača u Konteovoj šampionskoj postavi prošle sezone sa 35 nastupa u Premijer ligi, ali je prodat velikom rivalu za 45 miliona evra.

"Nisam ja kriv što je otišao, za to morate da pitate upravu", rekao je Konte koji se nada da se slično neće dogoditi i sa Edenom Azarom koji je na meti Barselone posle odlaska Nejmara.

Matić iam 29 godina, Čelsi ga je dva puta dovodio, prvo iz Košica 2009, tokom tri sezone je nastupio samo tri puta, a nakon što je postao najbolji igrač portugalske lige u dresu Benfike, "plavci" su ga opet kupili, za 25 miliona evra.

U prethodne četiri sezone je bio jedan od ključnih igrača ekipe, što kod Kontea što kod njegovih prethodnika Žozea Murinja, Stiva Holanda i Gusa Hidinka, a na 151 utakmici je postigao sedam golova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

50 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: