UEFA oštra – Partizan bez publike protiv Videotona

UEFA kaznila je Partizan sa dva evropska meča bez publike, zbog ispada navijača na mečevima u Beogradu protiv Budućnosti i Olimpijakosa u kvalifikacijama za LŠ.

Izvor: PT

Petak, 04.08.2017.

18:26

UEFA oštra – Partizan bez publike protiv Videotona
StarSport

Pored toga crno-beli će morati da plate i 130.000 evra, a generalni direktor kluba Miloš Vazura u izjavi Tanjugu najavio je podnošenje žalbe na kazne.

"Imamo pravo na žalbu i uložićemo je, jer smatramo da smo prestrogo kažnjeni. Verujem da će biti ublažena", rekao je Vazura Tanjugu.

Kako trenutno stvari stoje, Partizan će bez podrške publike dočekati mađarski Videoton u Humskoj u prvoj utakmici plej-ofa kvalifikacija za Ligu Evrope 17. avgusta, kao i jedan evropski meč posle toga.

Prvak Srbije je kažnjen jer su njegovi navijači protiv Budućnosti širili nacionalističke poruke i vređali goste, ali i zbog bacanja petardi i plastičnih flašica protiv Olimpijakosa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

331 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: