Finiks želi Irvinga, ali ne dâ rukija Džeksona

Uprava Finiks Sansa ne želi da u mogući trejd za Kajrija Irivinga uključi četvrtog pika sa ovogodišnjeg drafta Džoša Džeksona.

Izvor: PT

Sreda, 26.07.2017.

10:44

Finiks želi Irvinga, ali ne dâ rukija Džeksona
Getty Images

Prethodnih nekoliko izvora iz SAD prenelo je informaciju da Sansi planiraju da ponude za Irvinga, Erika Bledsoa, Džoša Džeksona i budućeg pika prve runde.

Finiks jeste zainteresovan za Kajrija koji želi napustiti Klivlend, ali ne planiraju da u trejd uključe bivšeg studenta univerziteta Kanzas.

Pored ove informacije, Sanse je zadesio veliki maler, pošto je Brendon Najt povredio prednje ukrštene ligamente kolena i odsustvovaće verovatno celu sezonu.

Najt prošle sezone nije dobijao puno prilika kod trenera Erla Votsona i Finiks je planirao da ga trejduje, međutim usled povrede neće moći to da urade.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: