Partizan otputovao u PG: Oprezno, na pobedu

Fudbaleri Partizana otputovali su u Podgoricu, na revanš utakmicu drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Budućnosti.

Izvor: AK

Ponedeljak, 17.07.2017.

12:05

Partizan otputovao u PG: Oprezno, na pobedu
Foto: FK Partizan

Meč je na programu u utorak od 20:45 na Gradskom stadionu, gde će crno-beli braniti 2:0 iz prvog susreta u Beogradu.

Trener šampiona Srbije Miroslav Đukić na put je poveo 20 igrača, među kojima je i Brazilac Leonardo da Silva Souza.

"Imamo solidnu prednost, ali ništa nije gotovo. Očekujemo teško gostovanje, znamo da će Budućnost da nas napadne. Mi ćemo čekati šansu da što pre postignemo gol. Partizan uvek ide na pobedu", rekao je napadač Uroš Đurđević.
Foto: FK Partizan
"Pokazali smo kvalitet u prvom meču, pa očekujemo da prođemo dalje. Bolji smo tim od Budućnosti, ali poštujemo rivala. Ne smemo nikoga da potcenjujemo, to može negativno da se vrati. Samo ozbiljan pristup vodi u sledeće kolo", rekao je Nemanja Mihajlović.
Foto: FK Partizan
"Biće teško jer smo u prvoj utakmici mogli da steknemo veću prednost. Moramo da budemo oprezni. Igraćemo na dobroj podlozi, pred punim tribinama, a nadam se da će biti i naših navijača, jer nam mnogo znače. Sprema se atmosfera kakva dugo nije viđena u Crnoj Gori", rekao je Partizanov Cetinjanin Marko Janković.
Foto: FK Partizan
Sa ekipom su otputovali i predsednik kluba Milorad Vučelić, generalni direktor Miloš Vazura, sportski direktor Ivica Iliev, član UO Goran Skorobać, direktor marketinga Predrag Vujović.

Povezane vesti:
* Podgoričani veruju u čudo, Nikšićani uz Partizan
* "Partizan bi trebalo da nas se plaši"

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

11 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: