Suma Partizanov za milionsko obeštećenje!

Uprava Partizana postigla je dogovor sa Slovanom iz Bratislave oko kupovine Sejdube Sume, prenosi TV Arena sport.

Izvor:

Četvrtak, 13.07.2017.

00:01

Suma Partizanov za milionsko obeštećenje!
Getty Images

Vezista iz Gvineje koštaće Partizan 1.100.000 evra, dok će slovačkom klubu pripasti i 20 odsto od naredne prodaje.

O dolasku 161 centimetar visokog veziste spekuliše se gotovo poslednjih mesec dana, a čelnici crno-belih uspeli su da spuste traženu cenu od milion i po evra.

Suma ima 26 godina, može da igra na više pozicija u veznom redu, a za tri godine u dresu Slovana upisao je 109 utakmica, 35 pogodaka i 15 asistencija.

Ponikao je u južnoafričkom Ajaks Kejptaunu, igrao je još za Ikapu, Kape Taun i Univerzitet Pretorije, takođe u Južnoj Africi, da bi u Evropi prvi put zaigrao 2012. u dresu slovačke Nitre, odakle je kasnije i stigao u Slovan.

Suma bi trebalo da bude jedno od kapitalnih pojačanja za šampiona Srbije u borbi za Ligu šampiona, ali ostaje pitanje da li to znači i siguran odlazak Leonarda da Silve, najboljeg igrača crno-belih, koji je već neko vreme u zategnutim odnosima s klubom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

193 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: