Čović razgovarao sa igračima, ali ne i Radonjićem

Predsednik košarkaškog kluba Crvena zvezda Nebojša Čović razgovarao je s velikim brojem igrača i članovima stručnog štaba.

Izvor: B92

Nedelja, 18.06.2017.

17:04

Čović razgovarao sa igračima, ali ne i Radonjićem
Foto: Starsport

Čović je sa ljudim iz kluba razgovarao o aktuelnoj situaciji i aktivnostima koje planira klub kako bi se što bolje pripremio za narednu sezonu, saopštili su crveno-beli.

Zvezda je imala najuspešniju sezonu u istoriji kluba, pošto je osvojila titule u domaćoj i Jadranskoj ligi, kao i Kup Radivoja Koraća.

Kako se navodi na sajtu kluba, Čović je sa saradnicima razgovarao sa većim brojem igrača, izuzev Amerikanaca Nejta Votersa i Diona Tompsona kojima je istekao ugovor i koji su otputovali u SAD, kao i Čarlsa Dženkinsa koji ima ugovor sa Crvenom zvezdom i za sezonu 2017-2018. Takođe, razgovarano je i sa delom stručnog štaba, osim sa trenerom Dejanom Radonjićem, kome ugovor ističe 30. juna.

Radonjiću je krajem maja izneta ponuda za novi dvogodišnji ugovor, a povodom toga biće obavljeni i dodatni razgovori.

Jedna od tema razgovora bila je finansijska situacija kluba, a kako se navodi, "svi igrači i stručni štab prema kojima postoje određene finansijske obaveze, izrazili su želju da i dalje budu deo porodice KK Crvena zvezda, ali i iskazali veliko poverenje u klub koji se i prethodnih godina suočavao sa sličnim izazovima, ali je uspevao da izmiri obaveze prema svojim igračima i trenerima, i to pre početka nove sezone".

Jedan od najiskusnijih u redovima Crvene zvezde, Milko Bjelica, biće predstavnik kluba na redovnom godišnjem sastanku Evrolige u Barseloni, koji je za igrače planiran 20. juna. Bjelica je tokom razgovora istakao "izvanredne uslove za rad koje je imao u klubu ove sezone".

Zvezda je navela da se, u želji da dostojno proslavi jedan od najvećih uspeha u istoriji, neće baviti glasinama i spekulacijama o odlascima igrača i članova stručnog štaba koji se pojavljuju u javnosti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

140 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: