Ekipa pobedila 25:0, a trener dobio otkaz

Neverovatna priča dolazi nam iz španije, gde je trener mladog tima CD Serenos dobio otkaz posle pobede svog tima od čak 25:0.

Izvor:

Petak, 16.06.2017.

12:55

Ekipa pobedila 25:0, a trener dobio otkaz
Getty Images

Njegovi momci savladali su vršnjake iz ekipe Benikalap C trećeg juna, da bi on samo nekoliko časova po okončanju susreta dobio otkaz.

"Mi se trudimo da našim igračima usadimo poštovanje prema protivniku od ranog detinjska, pa shodno tome smatramo da je prava odluka da otpustimo trenera", rekao je Pablo Alkaide, jedan od čelnika kluba, za 'El Pais'.

S druge strane, kako prenose španski mediji, advokat neimenovanog stručnjaka tvrdi da je njegov klijent nije vršio bilo kakav pritisak na igrače, kako bi postigli što više golova.

Advokat dodaje da su jedine instrukcije koje im je davao bile da nastave da pritiskaju samo na svojoj polovini, ali je protivnik nastavio da napada što je domaćima samo otvaralo dodatni prostor.

Bio je to poslednji susret za Benikalap u sezoni, koju su završili na poslednjem mestu sa 247 primnjenih pogodaka u 30 mečeva.

Za kraj, 'El Pais' dodaje da u španskom fudbalu postiji nepisano pravilo, po kome golovi prestau da se broje kada ih jedna ekipa postigne deset, a rival ne može da odgovori.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: