Nije im dugo trebalo – Real želi Donarumu

Šampion Evrope Real Madrid spreman je da pošalje ponudu na San Siro vrednu 30 miliona evra za supertalentovanog golmana Đanluiđija Donarumu.

Izvor:

Petak, 16.06.2017.

12:17

Nije im dugo trebalo – Real želi Donarumu
Getty Images

Kako prenose italijanski mediji, dogovor dva kluba mogao bi brzo da se postigne pošto se i Milanu žuri da proda Donarumu jer je odbio da produži ugovor.

Milan zahteva 40 miliona evra za osamnaestogodišnjeg čuvara mreže, pa bi dva evropska velikana mogla da se nađu na sredini, posebno što gaje prijateljske odnose.

Donarumu žele i Pari Sen Žermen, Mančester Junajted i Juventus, ali je Real u prednosti.

Donaruma, kojem je srpski trener Siniša Mihajlović kao šesnaestogodišnjaku pružio šansu u prvom timu Milana, odbio je novi ugovor od 'rosonera' i platu od pet miliona evra godišnje jer želi promenu sredine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

16 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: