Milenković: Partizane, hvala ti za snove

Novi defanzivac Fiorentine Nikola Milenković zahvalio se bivšem klubu Partizanu na "najlepšem periodu u životu'.

Izvor:

Petak, 16.06.2017.

10:30

Milenković: Partizane, hvala ti za snove
Instagram@Nikola Milenkoviæ

"Bio je ovo najlepši i veoma značajan period u mom životu. U ovom klubu sam odrastao, ovaj klub mi je pomogao da ostvarim svoje snove i postavio temelj u karijeri i zbog toga sam vam svima neizmerno zahvalan. Žao mi je što više neću igrati za ovaj klub, ali san mi je da se jednog dana vratim i završim karijeru ovde gde sam je i započeo", napisao je Milenković na Instagramu.

Devetnaestogodišnji defanzivac ponikao je u crno-belom dresu, a član prvog tima bio je od 2015. godine i na 42 nastupa zabeležio tri pogotka.

Sa Partizanom je prošle sezone osvojio duplu krunu, dok je uprava kluba iz Humske sredinom marta objavila da je sklopila posao težak 5,1 miliona evra i da se Nikola na leto seli u Firencu.

Ipak, pitanje je da li bi Partizan zaradio i dinara da nije bilo bivšeg trenera Ivana Tomića.

Bio je ovo najlepsi i veoma znacajan period u mom zivotu. Zelim da se zahvalim igracima, trenerima i svima koji rade na Teleoptiku na svakom savetu, podrsci i bilo kakvoj pomoci koju ste mi pruzili. Takodje zelim da se zahvalim najboljim navijacima na svetu koji su nam dali podrsku kada nam je to bilo najpotrebnije. Hvala vam sto ste mi omogucili da proslavim duplu krunu sa vama i ostvarim svoj san. Hvala vam na ovim nezaboravnim trenucima. U ovom klubu sam odrastao, ovaj klub mi je pomogao da ostvarim svoje snove i postavio temelj u mojoj karijeri i zbog toga sam vam svima neizmerno zahvalan. Zao mi je sto vise necu igrati za ovaj klub, ali san mi je da se jednog dana vratim i zavrsim karijeru ovde gde sam je i zapoceo, to cu i ostvariti. Momci vama zelim mnogo srece u sledecoj sezoni, da nastavite ovako i ponovite uspehe iz ove sezone. Znate koliko ste dobri i koliko ste jaki, verujte u sebe i borite se. Jos jednom srecno u predstojecoj sezoni! NAPRED PARTIZAN! ⚫️⚪️⚫️⚪️⚫️⚪️⚫️⚪️🏆🏆🏆🏆

A post shared by Nikola Milenkovic (@milenkovicn_31) on

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: