Kazna smanjena, Partizan sa publikom čeka titulu!

Ekipa Partizana dočekaće Mladost u nedelju od 18.30 u poslednjem kolu Superlige Srbije, a ulaz na stadion u Humskoj 1 biće besplatan.

Izvor: PT

Petak, 19.05.2017.

16:15

Kazna smanjena, Partizan sa publikom čeka titulu!
Starsport

Iako su crno-beli najpre bili kažnjeni sa dva meča bez prisustva navijača, zbog vređanja navijača Vojvodine 22. aprila, lideru nacionalnog prvenstva suspenzija je smanjena posle žalbe koje su uložili.

Prethodno su Voždovac dočekali na praznom stadionu.

"Prilikom razmatranja žalbe FK Partizan i donošenja ove odluke imali smo u vidu i da je isti princip bio primenjen i prošle godine, kada se Crvenoj zvezdi smanjila kazna sa dve na jednu utakmicu suspenzije pred poslednje kolo u prvenstvu. Nadamo se da se slični prestupi FK Partizan neće ubuduće dogadjati, zato što Komisija za žalbe sigurno neće imati obzira kao što je to učinjeno ovog puta", rekao je predsednik Komisije za žalbe FSS Marjan Rnić.

Ekipi Marka Nikolića dovoljan je i bod za 27. trofej šampiona u klupskoj istoriji, čak iako Crvena zvezda u istom terminu savlada niški Radnički na drugoj strani Topčiderskog brda.

Crveno-beli mogu do odbrane pehara samo ukoliko Partizan izgubi, a oni trijumfuju, jer su bili bolje plasirani pre ulaska u plej-of.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

58 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: