'Poker' Harija Kejna, 'šestica' Totehnema

Totenhem Hotspur ubedljivo je savladao Lester Siti kao gost u zaostalom meču 34. kola Premijer lige – 6:1 (2:0).

Izvor:

Četvrtak, 18.05.2017.

22:43

'Poker' Harija Kejna, 'šestica' Totehnema
Getty Images

'Pevci' su odigrali novi sjajan meč, a blistao je najbolji strelac tima Hari Kejn sa četiri pogotka.

Engleski reprezentativac doveo je goste u vođstvo u 25. minutu, da bi Son Heung-min duplirao prednost devet minuta pre odlaska na odmor.

'Lisice' su uspele da uzvrate preko Bendžamina Čivela, koji je u 59. minutu kaznio loše istrčavanje Uga Lorisa, ali je onda usledilo furioznih pola časa gostiju iz Londona.

Kejn je samo četiri minuta kasnije povečao na 3:1, a njegov kolega iz Koreje u 71. pogodio za velikih 4:1. Kejn je kompletirao het-trik u 89. minutu, da bi konačan rezultat postavio isti igrač u drugom minutu nadoknade.

Takođe, sjajni centarfor tima sa Vajt Hart Lejna blizu je i osvajanja titule za najboljeg strelca, pošto je stigao do 26 pogodaka u Premijer ligi, pa sada Romelu Lukakuu iz Evertona beži za dva gola, kolo pre kraja.

Totenhem zauzima drugo mesto sa 83 boda, dok je Lester 11. sa 43.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

15 h

Podeli: