"Ne zanimaju me priče da ćemo pustiti Zvezdu"

Trener Vojvodine Radoslav Batak rekao je da ga ne zanimaju priče u javnosti da će njegov tim pustiti Crvenu zvezdu da pobedi.

Izvor:

Petak, 28.04.2017.

14:00

StarSport

"Za te priče niti znam, niti ih pratim, niti me je to ikada interesovalo ni kao fudbalera, ni kao čoveka. U životu, mogu da garantujem samo za sebe, a znam da niko od mojih igrača i članova stručnog štaba nijednog trenutka neće imati nedoumicu po tom pitanju. Na svakoj utakmici ići ćemo na to da pokušamo da pobedimo", rekao je Batak.

Ritam izuzetno jakih utakmica za vrlo kratko vreme, za fudbalere Vojvodine nastavlja se u nedelju, pošto u derbiju trećeg kola plej-ofa Superlige Srbije gostuju na stadionu "Rajko Mitić".

"Zvezda je aktuelni šampion, ima vrhunskog trenera, odlične domaće i strane igrače i kvalitetni su na svim pozicijama. Što se nas tiče, ako budemo imali pristup kao na prošloj utakmici protiv Partizana, mislim da će doći i dobar rezultat. Želim da ponovimo disciplinu kao na prošlom meču", rekao je Batak novinarima u Novom Sadu.

Pred susret protiv crveno-belih, u ekipi Vojvodine nema većih kadrovskih problema.

"(Dušan) Jovančić je protiv Partizana odigrao i više nego što je bilo predviđeno. Juče smo imali trening oporavka, a danas polako počinjemo da se pripremamo za utakmicu protiv Crvene zvezde. Svi igrači su maksimalno spremni", kazao je Batak.

Novinare je zanimalo u kojoj formaciji će Vojvodina nastupiti protiv Zvezde, a Batak je kazao da je to samo "osnovni raspored igrača na terenu", kao i da mu je "mnogo važnije da protiv Zvezde, kao i protiv Partizana" njegov tim pokaže "disciplinu, kompaktnost i jaku sredinu terene".

Prema njegovim rečima, nema nikakvog razloga da igrači Vojvodine osećaju pritisak pred ovu, ali i pred bilo koju drugu utakmicu.

"Pred ovu utakmicu, igračima sam rekao, a pred svaku narednu ću im ponoviti – sav pritisak je na meni. Protiv Partizana mi je bila prva utakmica kao šefu stručnog štaba. Igrači ne treba da osećaju nikakav pritisak, već samo da imaju vere u sebe i pokažu ono što znaju i ono što se dogovorimo u svlačionici. Ni manje, ni više od toga", rekao je on.

Utakmica između Crvene zvezde i Vojvodine igraće se u nedelju od 18.00.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: