LE: Junajted sa Seltom u polufinalu

Fudbaleri Mančester Junajteda igraće protiv Selte u polufinalu Lige Evrope.

Izvor: AK

Petak, 21.04.2017.

13:15

LE: Junajted sa Seltom u polufinalu
Foto: Getty images

Španski tim biće domaćin prvog meča 4. maja u Vigu, dok je revanš na Old Trafordu 11.

U drugom polufinalu sastaće se Ajaks i Olimpik Lion. Prvi meč igra se u Amsterdamu.

Prvi mečevi su na programu 4, a revanši 11. maja. Finale je 24. maja na Frends Areni u predgrađu Stokholma Solni.

Formalni finalista LE biće bolji iz duela između Ajaksa i Liona. Šampion Lige Evrope plasiraće se u Ligu šampiona sledeće sezone.

Junajted nikad nije igrao sa Seltom, ali je napadač "Đavola" Zlatan Ibrahimović bio strelac protiv tima iz Viga kao igrač Ajaksa.

Selta ima pozitivan učinak u devet mečeva sa engleskim timovima, dobila je pet uz četiri poraza, ali je izgubila poslednja tri, dva od Arsenala i jedan od Njukasla.

Ajaks i Lion su se do sada četiri puta sastajali, sva četiri puta u grupnoj fazi Lige šampiona, Holanđani su ostvarili dve pobede 2002, dok su 2011. oba puta igrali 0:0.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

16 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: