KS BiH: Nećemo Vujoševića, Pešić među kandidatima

Predsednik Košarkaškog saveza BiH Aleksandar Fulurija demantovao je pisanje pojedinih medija da je trener Limoža Duško Vujošević kandidat za selektora.

Izvor: AK

Četvrtak, 09.03.2017.

17:13

KS BiH: Nećemo Vujoševića, Pešić među kandidatima
Foto: StarSport

"Odgovorno tvrdim da Vujošević nije među kandidatima za selektora BiH i da sa njim nije pregovarano. Ne znam samo kome je u cilju da širi dezinformacije. Za nas su kandidati samo ona imena koja je predložio Stručni savet KS BiH i sa nekima je već razgovarano. Većina stvari biće poznata sledećeg četvrtka", rekao je Fulurija.

Za nasljednika Damira Mulaomerovića na klupi reprezentacije u igri su trener Igokee Dragan Bajić, Karšijake Nenad Marković i AEK-a Jure Zdovc kao i Adi Bećiragić te Svetislav Pešić koji su bez angažmana.

Prošli kvalifikacioni ciklus za Evropsko prvenstvo koje će ove godine biti održano u Turskoj, Izraelu, Švedskoj i Finskoj BiH je završila katastrofalnim nastupima.

Mulaomerovićevu seriju mečeva sa Švedskom i Rusijom su obeležili unutrašnji sukobi i neduglasice igrača, koji su vrhunac doživeli u Tuzli kada su skoro fizički obračun imali Mirza Teletović i mladi Dženan Musa.

Novi selektor će pre svega imati težak zadatak da nagovori najveće zvezde selekcije, među kojima je i NBA centar Jusuf Nurkić, da opet igraju za selekciju BiH.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

41 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: