Čukarički vodio, trener rivala povukao ekipu

Poslednja, šesta kontrolna utakmica Čukaričkog na Kipru protiv rumunske Olimpije prekinuta je u 79. minutu pri vođstvu Brđana 1:0.

Izvor:

Petak, 10.02.2017.

19:23

Čukarički vodio, trener rivala povukao ekipu
fkcukaricki.rs

Do prekida u prvih 45 minuta došlo je zbog horor starta nad Jovanovićem, jedna od lopti koja je završila van terena pogodila je biciklistu na obližnjem putu, zbog čega je policajac 'morao' da izvrši uviđaj na poluvremenu, javlja izveštač Monda s lica mesta.

Čukaricki je bio bolja ekipa tokom većeg dela susreta i stigla do vođstva u 26. minutu – kada je je, posle odličnog kornera Marka Docića, Ismael Beko Fofana glavom poslao loptu u mrežu protivnika.

Rumuni su sve vreme bili grubi, nervozni i kao da su samo čekali da prekinu utakmicu.

Tražili su penal, odnosno sudija nije reagovao na očigledno simuliranje njihovog napadača već je pokazao na korner desetak minuta pre kraja, pa je strateg rumunskog drugoligaša povukao svoje igrače sa terena.

Protivnički trener je od početka pokazivao nervozu i u jednom trenutku izazvao žestok verbalni sukob svih članova oba stručna štaba.

Priliku je imao Mehmedović na asistenciju Fofane u drugom poluvremenu da udvostruči prednost, ali je rezultat ostao nepromenjen.

Ukoliko računamo i ovu utakmicu protiv tima iz Satu Marea, Čukarički završava kiparsku fazu priprema sa četiri pobede (Atlantas 4:2, Spartak Moskva B 6:0, Rubin B 4:1, Olimpija 1:0), jednim remijem (Ural 1:1) i jednim minimalnim porazom od poljske Arke.

""Šta da li računam? Ovo mi je najslađa pobeda na pripremama. Osećam se kao da smo dobili 5:0. Bili su nervozni od početka meča. Šta da je Jovanović dobio udarac u stajnu nogu? Naježim se pri pomisli šta je moglo da se dogodi", bio je rezigniran trener ekipe sa Banovog brda Nenad Lalatović posle utakmice u Parakliši.

Ekipa se u subotu u jutarnjim časovima vraća u Beograd, a 18. februara dočekuje Javor u nastavku domaćeg prvenstva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: