Novak izbegao suspenziju: Moram biti pažljiviji

Najbolji srpski teniser Novak Đoković tokom finala ATP turnira u Dohi sa Endijem Marijem napravio je ispad koji je mogao da ga košta diskvalifikacije.

Izvor: ÐN

Ponedeljak, 09.01.2017.

10:53

Novak izbegao suspenziju: Moram biti pažljiviji
Photo by AK BijuRaj/Getty Images

Đoković je posle jednog izgubljenog poena poslao lopticu od teren, ona je završila na tribinama i pogodila jednog navijača.

Novak se izvinio, a pošto mu je to bila druga opomena, izgubio je poen u veoma važnom trenutku u meču jer je Mari tim poenom došao do 6:5 u drugom setu.

Nešto slično dogodilo se na Završnom Mastersu u Londonu zbog čega je svestan da mora da bude oprezniji.

„Sigurno je da nisam želeo da nekoga pogodim lopticom, jednostavno se desilo. Imam sreće što neću dobiti veću kazne, ali je sa druge strane nesreća što se taj incident dogodio. Ubuduće, moram da budem pažljiviji“, rekao je Đoković.

On je istakao da su gledaoci koji sede bliže terenu u većoj opasnosti, ali da je njegova krivica

„Naravno da neki budu pogođeni, posebno oni u prvim redovima, kada su servisi i udarci jaki. Dešava se, ovo nije prvi put. Ipak, ne sme da mi se događa – prihvatam posledice, apsolutno“, dodao je Novak.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

86 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: