Stigao Tompson: Svi žele da igraju pred Delijama

Novo pojačanje Crvene zvezde Dion Tompson stigao je u ponedeljak u Beograd, i odmah će se staviti na raspolaganje treneru Dejanu Radonjiću.

Izvor:

Ponedeljak, 02.01.2017.

11:11

Stigao Tompson: Svi žele da igraju pred Delijama
kkcrvenazvezda.rs

Odlični krilni centar prvi deo sezone odigrao je u Galatasaraju, a u Srbiju je stigao jutarnjim letom iz Istanbula gde je bio član turskog tima do poslednjeg dana 2016.godine:

"Uzbuđen sam i vrlo zadovoljan zbog dolaska u Zvezdu. Tim je trenutno u odličnoj formi, sa nekoliko velikih pobeda u Evroligi, neporažen u ABA ligi. Drago mi je što ću postati deo takve ekipe. Cilj je da se polako uklopim u tim jer ne želim da poremetim ono što je već dobro", rekao je Tompson.

Srpskog i regionalnog šampiona imao je prilike da upozna tokom utakmice u Istanbulu.

"Prva asocijacija na Crvenu zvezdu je jaka odbrana, veoma agresivna, sa dosta trčanja. Drago mi je što ću igrati takvim stilom. Mislim da je ekipa u dobroj poziciji da se ponovo domogne plej-ofa, što i jeste cilj. Pokušaću da pomognem u tome".

Tompson je igrajući svojevremeno za Olimpiju, pa prošle sezone za Bajern, dolazio u Beograd, i imao priliku da se upozna sa atmosferom u kojoj igraju crveno-beli:

"Verujem da svaki košarkaš želi da igra pred navijačima kao što su Delije. Kada dođete u Beograd da igrate protiv Zvezde odmah shvatite da biste radije da imate takve navijače na vašoj strani", rekao je Tompson koji će tokom dana obaviti neophodne lekarske preglede i testove, a prvi trening sa novim timom imaće u utorak.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

124 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

23 h

Podeli: