Lešnjak: Otvoren meč, sa mnogo golova

Trener fudbalera Čukaričkog Milan Lešnjak rekao je da protiv Videotona u revanšu 2. kola kvalifikacija za Ligu Evropa očekuje otvorenu utakmicu s mnogo golova.

Izvor: B92

Sreda, 20.07.2016.

22:12

Lešnjak: Otvoren meč, sa mnogo golova

"Očekujem otvorenu utakmicu s dosta golova. Mi ćemo igrati agresivnije i napadački. Ne treba da srljamo po svaku cenu, ali treba da zadržimo aktivan rezultat, što znači da ne primimo gol. To moramo da uspemo tokom cele utakmice. Nadam se pobedi. Uradićemo sve da prodjemo u treće kolo kvalifikacija za Ligu Evropa", rekao je Lešnjak.

Čukarički je prošlog četvrtka u Felčutu izgubio s 0:2 od Videotona, a sutra ih na Banovom brdu očekuje revanš meč.

"Videli smo da su sada u prvenstvu odmarali pojedine igrače i to ih je koštalo rezultata. Očekujem da će od postave prošlog vikenda da će sutra na terenu biti devet, a možda i 10 istih igrača", kazao je Lešnjak.

Čukarički je oba gola u prvoj utakmici primio posle individualnih grešaka, a Lešnjak je rekao da u revanšu takve stvari ne smeju da se ponavljaju.

"Mi smo ti koji smo direktno učestvovali u tom rezultatu. Ima nekih igrača koji mogu da se nose s tim, ali ima i onih koji se malo teže nose. Bitno je da se te greške ne ponavljaju. Nadam se da će sreća sutra biti na našoj strani... Svi znamo da sreća kratko traje", rekao je Lešnjak.

Na pitanje novinara da li će Asmir Kajević biti spreman za sutrašnju utakmicu, Lešnjak je rekao "teško da će igrati".

Kapiten Čukaričkog Igor Matić kazao je da očekuje "tešku i neizvesnu utakmicu, ali ne i nemoguću misiju".

"Moramo da budemo hrabri i odvažni. Sreća će u tom slučaju biti uz nas. Očekujem povoljan rezultat, ali moramo da imamo više vere u sebe, da budemo koncentrisaniji, kao i da smanjimo individualne greške na minimum. Stvarno verujem u povoljan rezultat. Ove ekipa ima ogroman potencijal i to mora da iskoristi", kazao je Matić.

Revanš utakmica izmedju Čukaričkog i Videotona igraće se od 20.30 na Banovom brdu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

16 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: