Mijatović: 'Ušati' za spas Reala, Bejl rešava

Legenda Partizana i madridskog Reala Predrag Mijatović kaže je da bi 'Kraljevski' klub osvajanjem Lige šampiona spasao sezonu.

Izvor:

Četvrtak, 26.05.2016.

10:28

Mijatović: 'Ušati' za spas Reala, Bejl rešava
Getty Images

Gradski rivali Real i Atletiko boriće u subotu u MIlanu za 'ušati' trofej u finalu elitnog takmičenja, što će biti repriza lisabonskog finala iz 2014. godine.

Ekipa Zinedina Zidana juri 11. evropsku titulu, dok tim Dijega Ćola Simeona želi da se domogne prvog pehara iz trećeg finalnog pokušaja.

"Real Madrid mora da pobedi ukoliko misli da spase sezonu. Ukoliko to ne uradi biće druga uzastopna razočaravajuća sezona. Postoje igrači koji su rodjeni sa darom za golovima, posebno u finalima, i to nije slučajnost. Bejl je sjajan igrač, efikasan i nadam se da će postići gol", rekao je Mijatović za Marku.

Mijatović je tri sezone nosio dres Reala i ostaće upamćen jer je golom protiv Juventusa (1:0) 1998. doneo Madriđanima titulu prvaka Evrope posle 32 godine.

Finale Lige šampiona između Reala i Atletika igra se u subotu od 20.45 na Đuzepe Meaci.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: