Ronaldo: Ostajem u Realu do kraja karijere

Jedna od najvećih zvezda svetskog fudbala Kristijano Ronaldo istakao je da želi da završi karijeru u Real Madirdu, prenose španski mediji.

Izvor: NL

Sreda, 25.05.2016.

17:29

Ronaldo: Ostajem u Realu do kraja karijere
Foto: Getty Images

Njemu na kraju naredne sezone ističe ugovor, a pojavile su se glasine da ga žele PSŽ i Mančester junajted.

„Završiću karijeru u Realu i to za najmanje 15 godina. Planiram da igram do 41. godine. Videćemo da li ću produžiti ugovor, ja bih to voleo. Za četiri godine bilo je i dobrih i loših momenata, sada sam srećan. Ne vidim bolji klub od Real Madrida“, smatra Ronaldo.

Na startu sezone ’Galaktikose’ je vodio Rafa Benites koji nije bio omiljen među igračkim kadrom. Posle serije loših rezultata napustio je kormilo kluba i na klupu je seo Zinedin Zidan. Portugalski krilni fudbaler ističe da se odlično slaže sa nekadašnjim vezistom Reala i Francuske.

„On je pametan fudbaler i veoma tiha osoba. Veoma je pozitivan i prepoznajem se u njemu. Nema mnogo iskustva, ali radi svoj posao odlično“, rekao je Ronaldo.

Na kraju se osvrnuo i na predstojeće finale Lige šampiona koje ’Kraljevski klub’ igra protiv gradskog rivala Atletiko Madrida.

„Ako ne osvojimo Ligu šampiona to bi bio neuspeh, ali mislim da ćemo pobediti u finalu i da će to biti kruna sezone“, uveren je Portugalac.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: