Milojević: Zalaganje za poštovanje

Trener Mega leksa Dejan Milojević zadovoljan je zalaganjem svojih igrača u Nišu u utorak.

Izvor: AK

Utorak, 17.05.2016.

21:59

Milojević: Zalaganje za poštovanje
Foto: StarSport

Mega je ubedljivo savladala Konstantin 104:75 i trećom pobedom u Grupi B overila plasman u plej-of Košarkaške lige Srbije.

"Zadovoljan sam pobedom. Prikazali smo kvalitetnu igru i trenucima kada vodimo 20-30 razlike, zalaganje igrača je za svako poštovanje. Konstantin se borio ali je razlika u kvalitetu uz u ovakvu želju došla do izražaja i dovela do ovog rezultata", rekao je Milojević.

Mega će u sledećem kolu gostovati Partizanu, mora da pobedi najmanje pet razlike u Pioniru ako želi prvo mesto i izbegne Crvenu zvezdu u polufinalu.

"Spremamo se za meč sa Partizanom koji sledi i videćemo da li možemo do prvog mesta u grupi. Konstantinu želim sve najbolje u nastavku Superlige", dodao je Milojević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: