Mladost nastavila agoniju Jagodine

Fudbaleri Mladosti iz Lučana pobedili su u gostima ekipu Jagodine sa 1:0 u prvoj utakmici 32. kola Super lige Srbije.

Izvor: ÐN

Petak, 22.04.2016.

20:39

Default images
Foto: StarSport

Jedini gol na utakmici postigao je Tome Kitanovski u 41. minutu.

Posle ovog meča Mladost je u najboljoj poziciji na tabeli plej-auta, dok je Jagodina u najgoroj poziciji. Ekipa iz Lučana je na čelu plej-aut tabele sa 20 bodova, dok je Jagodina poslednja sa 13.

"S obzirom šta je donosila ova utakmica, nije ni mogao da se očekuje neki veliki kvalitet... Ovom pobedom ništa nismo završili. Vratili smo ona tri boda koja smo izgubili od Rada. Mrtva trka je za opstanak, svi smo u igri. Ko bude hladnije glave, taj će ostati u ligi", rekao je trener Mladosti Nenad Milovanović za Arenu sport.

Trener fudbalera Jagodine Aleksandar Janjić rekao je posle utakmice da se njegova ekipa neće predati sve dok postoje teoretske šanse za opstanak u ligi.

"Zaista smo u teškoj situaciji, ali nećemo se predati sve dok postoje teoretske šanse. Nismo odigrali kvalitetno koliko sam očekivao, ali momci su dali sve od sebe, imali smo kiks iz kog smo primili gol i to je očigledno presudilo... Taj gol je uneo dodatnu nervozu", istakao je Janjić.

"Cela ova godina je teška, moramo da se stegnemo i da damo sve od sebe u narednim utakmicama", dodao je on.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: