Barać: Revanširaćemo se Srbiji u Beogradu

Bivši kapiten vaterpolista Hrvatske Samir Barać smatra da njegova reprezentacija mora što pre da zaboravi debakl od Srbije u finalu Svetskog prvenstva.

Izvor: JT

Ponedeljak, 10.08.2015.

21:56

Default images
Beta/AP Photo/Denis Tyrin

Srpski vaterpolisti su proteklog vikenda pobedili Hrvatsku sa 11:4 u finalu šampionata u Kazanju i našoj zemlji doneli peto svetsko zlato.

Barać je za portal 24sata.hr poručio da Hrvatska može da se revanšira Srbiji već na Evropskom prvenstvu početkom sledeće godine u Beogradu.

Pazite, da nam je neko pre Svetskog prvenstva ponudio srebro, potpisali bismo istog trenutka. Čestitam nekadašnjim saigračima na odličnoj igri tokom turnira. Evropsko prvenstvo u Beogradu je blizu i s te strane dobro je da se dogodio ubedljiv poraz od Srbije, jer sada imamo na čemu da učimo. Imamo vremena da ispravimo greške i možemo da im uzvratimo na Evropskom prvenstvu“, rekao je Barać.

Barać je ocenio da je vaterpolo sport u kojem se menjaju periodi dominacije jedne reprezentacije.

Bili su to Mađari, bili smo to i mi, sad je Srbija ta koja dominira. Igra moderan vaterpolo, drugačiji od svih“, zaključio je Barać.

Evropsko prvenstvo za vaterpoliste, na kojem Srbija brani titulu, biće održano u beogradskoj „Kombank areni“ od 10. do 23. januara 2016. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

44 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: