Čukarički: Ponosni na reprezentativce

Direktor omladinske škole Čukaričkog Zoran Popović rekao je da su mlađe kategorije ostvarile planirane rezultate i da su ponosni na broj reprezentativaca.

Izvor: B92

Petak, 12.06.2015.

23:57

Default images
foto: StarSport

Kod petlića (2002. godište i mlađe) ekipa Čukaričkog je zauzela drugo mesto, iza Partizana i ispred Crvene zvezde. Kod starijih pionira (2000. godište i mlađe) Čukarički je takođe drugi, i to opet između Partizana i Crvene zvezde. Kadeti (1998. godište i mlađi) su šampionat završili na petom mestu, dok su omladinci (1997. godište i mlađi) bili deveti.

"Sve kategorije su ostvarile planirane rezultate. Posebno smo ponosni na plasman petlića i starijih pionira. Obe selekcije su imale izuzetno uspešnu sezonu. Što se tiče kadeta, oni su pun potencijal i kvalitet pokazali u prolećnom delu šampionata u kojem su bili druga najuspešnija ekipa prvenstva sa samo jednim porazom. Za omladince je bilo planirano da opstanu u ligi, a taj cilj je i ostvaren", rekao je Popović za klupski sajt.

On je rekao da su svi u klubu ponosni na veliki broj reprezentativaca.

"Razlog više da budemo ponosni jeste i činjenica da u svim selekcijama imamo veliki broj reprezentativaca. Počevši od mlade reprezentacije Srbije do petlića, što je na neki način veliko priznanje za sve što se radi u Čukaričkom. Težićemo ka tome da se taj broj igrača povećava iz sezone u sezonu", kazao je dirketor omladinske škole Čukaričkog.

Čukarički je jedini u potpunosti privatizovani klub u Srbiji i jedan od retkih koji posluje "u plusu".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: