Milanko Petrović: „Biće više sreće drugi put“

Svoju drugu trku na debitantskom učešću na Zimskim Olimpijskim igrama jedini srpski bijatlonac Milanko Petrović završio je na 87. mestu. Petrović je u razgovoru za B92 istakao da je trka bila teška, ali da je zadovoljan svojim trčanjem, ali da su ostali faktori bili ključni za takav plasman.

Izvor: B92

Petak, 19.02.2010.

15:07

Default images

Trka je bila mnogo teška pored Norvežana koji fenomenalni u ovom sportu, a to se videlo i na ovoj trci. Ali, ja sam zadovoljan svojim trčanjem, ali sam spletom okolnosti lošije gađao tako da nisam toliko nezadovoljan samom trkom. Naravno, moglo je mnogo bolje, ali šta je tu je, biće više sreće drugi put“.

Učešćem na 21. Zimskim Olimpijskim igrama za Petrovića nije gotova sezona, već ga očekuju još neka takmičenja u narednih mesec dana.

Već 20. februara se vraćam u Srbiju i posle me očekuje evropsko takmičenje u Estoniji, dve trke Svetskog kupa i na kraju, kao šlag na torti, Balkanijada na Palama“, rekao je Milanko Petrović za B92.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: