Milanko Petrović: „Nisam zadovoljan“

Jedini predstavnik Srbije u bijatlonu na Olimpijskim igrama u Vankuveru Milanko Petrović u izjavi za B92 rekao je trka sprintom na deset kilometara bila veoma teška, ali da nije zadovoljan plasmanom na 81. mesto.

Izvor: B92

Utorak, 16.02.2010.

00:08

Default images

Trka je bila veoma teška, posebno za takmičare koji su krenuli posle startnog broja 10 jer je tada sneg počeo da pada jačim intenzitetom i tako poremetio kako pucanje, tako i situaciju na stazi. Posle toga je staza bila mnogo sporija, pa i ne čudi što su među prvom desetoricom bila šestorica koji su imala brojeve od jedan do deset“.

Iako ističe da su uslovi na stazi bili daleko od idealnih Petrović naglašava da isto tako nije ni zadovoljan svojim rezultatom.

Naravno da ne opravdavam uslovima lošiji nastup, ali želim da istaknem šta je bio jedan od većih problema na trci. Plasmanom nisam zadovoljan, moglo je da bude mnogo bolje, ali, s obzirom koliko je bilo ulaganja od strane države rezultati su fenomenalni“.

Trkom na deset kilometara Petrović nije završio svoje učešće na 21. Zimskim Olimpijskim igrama jer ga u četvrtak očekuje nov izazov na 20 kilometara.

Ništa neću reći za trku koja dolazi za koji dan, to ćemo ostaviti za posle, da sumiramo rezultate. Naravno, daću sve od sebe za što bolji rezultat“, rekao je Milanko Petrović za B92.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: