Nova vest
Zimski sportovi

Nedelja, 28.02.2010.

14:29

Nevena Ignjatović: „Igre podigle samopouzdanje“

Posle greške u superveleslalomu i 39. mesta u veleslalomu najmlađa srpska skijašica na Olimpijskim igrama u Vankuveru Nevena Ignjatović je u slalomu zauzela 32. mesto. Ignjatovićeva je u intervjuu za B92 rekla koliko je zadovoljna plasmanom u slalomu, kako joj se sada čine njene debitantske Igre i kakvi su joj planovi u narednom periodu.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Prvu vožnju sam dobro vozila, a drugom sam još više zadovoljna. Bilo je teško, padao je mokar sneg i vidljivost se stalno menjala. Kada sam skijala trudila sam se da ne razmišljam o tome. Tako je bilo svim takmičarkama, ne samo meni, pa to nije ni puno uticalo na mene“.

19-godišnja Ignjatovićeva ističe da je zadovoljna svojim nastupima u Vankuveru, kao i da je srećna jer je imala priliku da predstavlja Srbiju na 21. Zimskim Olimpijskim igrama.

Prethodnih 20 dana sam provela jako lepo, zadovoljna sam svojim nastupima i srećna što sam predstavljala Srbiju na Igrama u Vankuveru. Sami uslovi u ’olimpijskom selu’ su bili odlični, upoznala sam mnogo takmičara, a družila sam se sa onima koje već poznajem. Vreme je brzo prošlo, a s druge strane se osećam kao da sam tu već duži vremenski period. Same Igre su mi dosta pomogle na nivou samopouzdanja“.

Posle Vankuvera najmlađu srpsku skijašicu ne očekuje odmor, već ima u planu učešćne na raznim trkama.

Kada se vratim neću imati veliku pauzu jer me očekuju razne FIS trke, državna prvenstva u Sloveniji, Bugarskoj. Moj cilj je da nastavim ovako da skijam i završim sezonu najboljim rezultatima“, rekla je za B92 Nevena Ignjatović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Zimski sportovi

Vidi sve
Aktuelno

Ski fest okupio 500+ učesnika na Kopu

U periodu od 20-24. marta 2024. godine na Kopaoniku je održan 31. po redu Ski festival sporta za sve koji je pod pokroviteljstvom Vlade Republike Srbije, Ministarstva sporta i Sportskog saveza Srbije organizovala Asocijacija sport za sve Srbije.

Asocijacija sport za sve Srbije

12:05

23 d

U fokusu

Vidi sve