Nova vest
Zimski sportovi

Ponedeljak, 22.02.2010.

20:14

Nevena Ignjatović: „Žao mi je zbog greške“

Pored Jelene Lolović Srbiju je na subotnjoj trci u superveleslalomu na Olimpijskim igrama u Vankuveru predstavljala i Nevena Ignjatović. Za razliku od Lolovićeve, koja je zauzela 30. mesto, 19-godišnja Ignjatovićeva, ujedno najmlađa takmičarka u toj disciplini u Vankuveru, nije uspela da završi trku.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Žao mi je što sam napravila takvu grešku. Mnogo puta sam u sebi ponovila stazu, čak sam i videla da je nekoliko takmičarki napravilo istu grešku“.

Ignjatovićevoj je ta trka bila debitantska na Olimpijskim igrama, a u izjavi za B92 srpska skijašica ističe da je imala tremu, a da se sada okreće narednim trkama koje je očekuju – veleslalomu 24. februara, i slalomu dva dana kasnije.

Imala sam tremu, kao i uvek, ali sam bila spremna da odvezem onako kako ja znam. Bilo mi je jako krivo tog dana, ali sada idem dalje i spremam se za dalje nastupe. Atmofera u timu je odlična, super se družimo i super treniramo. Daću sve od sebe“, rekla je za B92 Nevena Ignjatović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Zimski sportovi

Vidi sve
Aktuelno

Ski fest okupio 500+ učesnika na Kopu

U periodu od 20-24. marta 2024. godine na Kopaoniku je održan 31. po redu Ski festival sporta za sve koji je pod pokroviteljstvom Vlade Republike Srbije, Ministarstva sporta i Sportskog saveza Srbije organizovala Asocijacija sport za sve Srbije.

Asocijacija sport za sve Srbije

12:05

23 d

U fokusu

Vidi sve