Nova vest
Zimski sportovi

Nedelja, 21.02.2010.

23:30

Jelena Lolović: „Bila sam pažljiva“

Svoju prvu trku na Olimpijskim igrama u Vankuveru, u superveleslalomu, srpska skijašica Jelena Lolović je završila na 30. mestu. Pošto je u pitanju bila disciplina u kojoj tokom godine ne učestvuje na mnogo trka Lolovićeva nije imala velika očekivanja, i u razgovoru za B92 je istakla da joj je želja bila samo da dođe do cilja.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Ovaj superveleslalom je bio moj drugi nastup u toj disciplini ove sezone. Nisam očekivala baš ništa, staza je bila prilično teška i samo sam htela da završim trku“.

Lolovićeva je na kraju imala nešto više od pet i po sekundi zaostatka u odnosu na pobednicu Andreu Fišbaher iz Austrije, a srpskoj reprezentativki je ta trka poslužila kao priprema za veleslalom koji je očekuje 24. februara, i slalom dva dana kasnije.

Ova trka je imala funkciju probijanja leda pred trke u slalomu i veleslalomu koje me očekuju. Bila sam prilično pažljiva na trci, što se moglo videti i po zaostatku. Nadam se da će predstojeći nastupi biti bolji“, rekla je Jelena Lolović za B92.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Zimski sportovi

Vidi sve
Aktuelno

Ski fest okupio 500+ učesnika na Kopu

U periodu od 20-24. marta 2024. godine na Kopaoniku je održan 31. po redu Ski festival sporta za sve koji je pod pokroviteljstvom Vlade Republike Srbije, Ministarstva sporta i Sportskog saveza Srbije organizovala Asocijacija sport za sve Srbije.

Asocijacija sport za sve Srbije

12:05

28 d

U fokusu

Vidi sve