Nova vest
Zimski sportovi

Utorak, 16.02.2010.

12:45

Belma Šmrković: "Trka je bila teška"

Jedina predstavnica Srbije u skijaškom trčanju Belma Šmrković svoje učešće u trci na deset kilometara na Olimpijskim igrama u Vankuveru završila je na 78. mestu. Šmrkovićeva je u razgovoru za B92 rekla šta misli o trci, kakva je bila staza i kakvi su njeni utisci o debiju na Igrama.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

"Trka je bila veoma teška, a konkurencija je bila mnogo jaka. Staza je bila puno zahtevna, a s obzirom da u Srbiji nije bilo snega, i da sam malo vremena provela na snegu nisam ni očekivala da ću postići neki zavidniji rezultat".

Šmrkovićeva ističe da je imala tremu, ali da je dala sve od sebe i da se prvenstveno trudila da završi trku.

"Utisci su stvarno neverovatno, bilo je puno treme, pogotovo kada znaš da predstavljaš svoju državu i kada svi očekuju od tebe dobre rezultate. Stvarno sam dala sve od sebe i trudila sam se da završim trku. Sama pomisao da predstavljam državu davala mi je snagu. Zadovoljna sam što sam završila trku, ali ne i rezultatom, jer uvek može bolje, ali kada se uzme u obzir kakvim smo uslovima raspolagali mogu reći da sam zadovoljna", rekla je Belma Šmrković za B92.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Podeli:

Zimski sportovi

Vidi sve
Aktuelno

Ski fest okupio 500+ učesnika na Kopu

U periodu od 20-24. marta 2024. godine na Kopaoniku je održan 31. po redu Ski festival sporta za sve koji je pod pokroviteljstvom Vlade Republike Srbije, Ministarstva sporta i Sportskog saveza Srbije organizovala Asocijacija sport za sve Srbije.

Asocijacija sport za sve Srbije

12:05

2 d

U fokusu

Vidi sve