Nova vest
Zimski sportovi

Utorak, 16.02.2010.

12:30

Amar Garibović: "Solidan rezultat"

Svoje debitantsko učešće na Olimpijskim igrama u Vankuveru srpski takmičar u skijaškom trčanju na 15 kilometara Amar Garibović završio je na 80. mestu. U izjavi za B92 Garibović ističe kakvi su prvi utisci posle završene trke zadovoljavajući, šta misli o ostvarenom plasmanu i kakav je bio osećaj debitovati na Igrama.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

"Prvi utisci sa trke su zadovoljavajući, bio je fenomenalan osećaj debitovati na Olimpijskim igrama 18 godine. To treba da se doživi, to ne može da se opiše rečima".

Garibović je naglasio da smatra da je ostvario solidan rezultat u konkurenciji 96. takmičara i da je zadovoljan zaostatkom u odnosu na pobednika Švajcarca Darija Kolonju.

"Ostvario sam solidan rezultat na samoj trci, koja je bila teška i zahtevna. Imao sam zaostatak od šest minuta i 30 sekundi u odnosu na pobednika Kolonju, i sa tim mogu da se ponosim u odnosu na to koliko je uložena u mene i u moje primene u protekle dve godine", rekao je Amar Garibović za B92.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Zimski sportovi

Vidi sve
Aktuelno

Ski fest okupio 500+ učesnika na Kopu

U periodu od 20-24. marta 2024. godine na Kopaoniku je održan 31. po redu Ski festival sporta za sve koji je pod pokroviteljstvom Vlade Republike Srbije, Ministarstva sporta i Sportskog saveza Srbije organizovala Asocijacija sport za sve Srbije.

Asocijacija sport za sve Srbije

12:05

2 d

U fokusu

Vidi sve