Nova vest
Zimski sportovi

Petak, 26.02.2010.

14:25

Južnokorejac preti bombom ambasadi

Seulska policija uhapsila je jednog Južnokorejca zbog pretnje da će razneti ambasadu Australije u Seulu, nezadovoljan suđenjem Australijanaca na ZOI.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Policijski zvaničnik Kang Te Jong precizirao je da je izvesni tridesetpetogodišnjak sa nadimkom Kim poslao preteću poruku dan ranije, na osnovu koje je policija odmah detaljno pretražila ambasadu Australije u centru Seula, ali nije pronašla eksplozivnu napravu.

Osumnjičeni je istražnim organima izjavio da je bio duboko uzrujan kada je australijski sudija Džim Hjuiš diskvalifikovao tim Južne Koreje u ženskom štatfetnom klizanju na 3.000 metara i to u trenutku kada je zauzimao prvo mesto.

Osumnjičenom Kimu preti zatvorska kazna od najmanje tri godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Zimski sportovi

Vidi sve
Aktuelno

Ski fest okupio 500+ učesnika na Kopu

U periodu od 20-24. marta 2024. godine na Kopaoniku je održan 31. po redu Ski festival sporta za sve koji je pod pokroviteljstvom Vlade Republike Srbije, Ministarstva sporta i Sportskog saveza Srbije organizovala Asocijacija sport za sve Srbije.

Asocijacija sport za sve Srbije

12:05

23 d

U fokusu

Vidi sve